Klassisen tyylin kulmakivet

Klassinen tyyli on muodin ykkönen vuosi toisensa jälkeen – tämä tyyli ei koskaan mene vanhaksi! Siksi ei olekaan ihme, että monen naisen tavoite tyylillisesti onkin päästä mahdollisimman lähelle klassista tyyliä. Klassinen tyyli on naisellinen, ajaton ja kaunis ja kääntää aina katseet käyttäjäänsä kohti. Mikä parasta, klassinen look on myös varsin helppo toteuttaa. Tässä artikkelissa kerromme helpot vinkit klassisen tyylin luomiseen – näiden helppojen niksien avulla sinäkin olet fashionista, jonka tyylistä naiset hakevat inspiraatiota vielä kymmenien vuosien päästä!

Klassinen tyyli helposti – kokeile ainakin nämä

  • 1. Kynähame on aina tyylikäs valinta säällä kuin säällä

Kynähame on aina tyylikäs valinta – niin kesällä kuin talvellakin. Voit valita lyhyemmän mallin tai vaikkapa tyylikkään ja arvokkaan midi-pituuden, joka menee hieman polviesi yli estäen mahdolliset vilahdukset. Kynähameet sopivat tyyliin kuin tyyliin ja niitä saa eri materiaaleissa, mikä tekee niistä hyvin mukautuvaisia klassisen tyylin kulmakiviä.

  • 2. Tyylikkäillä avokkailla potkua tyyliin

Mikään asuste ei ole klassisempi ja naisellisempi kuin tyylikkäät avokkaat. Avokkaita käyttäessäsi ryhtisi paranee ja saat automaattisesti lisää itseluottamusta. Avokkaat sopivat tyyliin kuin tyyliin ja voit myös leikitellä niiden avulla – kokeile vaikkapa villejä värejä muuten hillityn tyylin kaverina!

  • 3. Siistissä puserossa saa olla antavampi kaula-aukko

Siisti pusero täydentää tyylin kuin tyylin ja käy yhteen niin kynähameen kuin suorien housujenkin kanssa. Kokeile ohuita ja kauniisti laskeutuvia materiaaleja, kuten silkkiä. Muista, että klassisuus ei tarkoita tylsää – voit siis valita antavammallakin kaula-aukolla varustetun yläosan.

  • 4. Punainen huulipuna on jokaisen naisen luottotuote

Tarvitseeko tätä edes perustella? Punainen huulipuna tuo kertaheitolla väriä kasvoille ja kruunaa minkä tahansa lookin. Saat siitä piristystä niin omaasi kuin kaikkien muidenkin päivään!

  • 5. Mustat rajaukset tuovat syvyyttä katseeseen

Mustat rajaukset ovat klassiset ja tyylikkäät ja tekevät katseestasi hetkessä pirteämmän. Valitsetko kissamaiset rajaukset vai menetkö hillitymmällä linjalla?

  • 6. Aurinkolaseilla arvokas look helposti

Aurinkolasit kruunaavat minkä tahansa asukokonaisuuden helposti. Voit leikitellä muodoilla ja väreillä niin paljon kuin haluat – nämä ovat aina klassinen lisä asuun!