Älä arastele pyytää apua miesten vaateliikkeessä

Suomalaisen miehen luonteeseen kuuluu tietty machous ja se, että asiat halutaan tehdä mahdollisimman pitkään aivan itse ilman ulkopuolista apua. Kannattaa kuitenkin aina pitää mielessä se, ettei avun pyytämisessä ulkopuolisilta ole mitään hävettävää. Miesten vaateliikkeissä työtä tekevät myyjät ovat alansa ammattilaisia ja ovat erikoistuneet juurikin miesten muotiin. He näkevät erilaisia miehiä päivittäin ja osaavat vaatettaa jokaisen parhaalla mahdollisella tavalla. Hauskaa on myös se, että myyjän sinulle valitsema kokonaisuus saattaa olla jotakin aivan erilaista, kuin mitä olisit itse itsellesi valinnut – mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö se näyttäisi äärettömän hyvältä! Alhaalla listaamme viisi syytä siihen, miksi miehen kannattaa shoppaillessaan kysyä myyjältä apua. Lue ja opi, miksi sinunkin kannattaisi pyytää apua joka kerta ollessasi kaupoilla!

Pyydä apua myyjältä shoppaillessa – tässä 5 syytä miksi!

  • 1. Myyjä näkee sinut ulkopuolisen silmin

Ei liene uusi asia, että sinä itse näet itsesi ja oman kehosi aivan eri silmin, kuin ulkopuoliset ihmiset. Itse asiassa monella saattaa olla jopa vähän kieroutunut kuva omasta kehostaan mielessään, mikä saattaa aiheuttaa sen, että tulee valinneeksi päälleen epäimartelevia vaatteita vahingossa. Myyjän avulla vältät nämä ongelmat helposti, sillä hän näkee sinut ulkopuolisen silmin ja tietää mikä sinulle sopii.

  • 2. Myyjällä on asiantuntemusta

Myyjä näkee jopa satoja miehiä joka päivä – voi olla, että hän pystyy ensisilmäykseltä visioimaan, millainen tyyli päällesi parhaiten sopii.

  • 3. Myyjä tuntee kauppansa valikoiman

Kun tulet uuteen vaatekauppaan, on shoppailu ainakin alussa melkoista hakuammuntaa, vaikka tietäisitkin suunnilleen mitä olet hakemassa. Myyjä tietää kaikkien kauppansa tuotteiden sijainnin, joten hänen avullaan shoppailusta tulee vähintäänkin nopeampaa.

  • 4. Myyjä osaa rakentaa asukokonaisuuden budjettiisi sopivaksi

Myyjä tietää tuotteiden hinnat hintalappuun katsomattakin – ja osaa juuri siksi rakentaa sinulle juuri sellaisen asukokonaisuuden, joka budjettiisi parhaiten sopii!

  • 5. Myyjän valinnat yllättävät

Kun shoppailet yhdessä myyjän kanssa, saattavat tämän valinnat ensiksi tuntua sinusta omituisilta ja yllättäviltä. Mitä pidempään kuitenkin katsot itseäsi peilistä, sitä enemmän alat ehkäpä pitää tästä uudesta tyylistä päälläsi.