Miesten muodin kuumimmat uutuudet

Mies – haluaisitko näyttää trendikkäältä, mutta et tiedä tuon taivaallista muodista? Ei hätää, tämä ongelma on varsin yleinen. Moni mies kärsii ulkonäkönsä kanssa suuremmista paineista, kuin moni arvaakaan. Me jos ketkä tiedämme, että tämä voi vaikuttaa negatiivisesti koko elämän laatuun. Me haluamme taata, että sinulla on aina mukava olo nahoissasi – siksi olemme luoneet tämän artikkelin, joka antaa parhaat tyylivinkit aivan jokaiselle miehelle. Alta löydät asiantuntijoidemme kokoamat helpot vinkit siihen, miten voit näyttää siltä, kuin olisit muodin aallonharjalla. Yllätyt siitä, kuinka helppoa tämä voikaan olla – vain muutamalla vaatekappaleella voit uudistaa vaatekaappisi täysin. Lue tästä, miten se oikein hoituu.

Parhaat muotivinkit miehelle

  • 1. Ylisuuret hupparit ja paidat ovat mukavia ja muodikkaita

Eikö jokainen mies kaipaakin tyyliltään täydellistä yhdistelmää tyyliä ja mukavuutta? Juuri sitä tämän kauden tyylikkäimmät yläosat miehelle tarjoavat, sillä ylisuuri on nyt pop! Halusit sitten neuleita, t-paitoja tai fleece-takkeja, voi kaikkea nyt ostaa pari kokoa liian suurena. Ja jos sinulla on kaapissasi vanhoja ja suureksi jääneitä vaatteita, pääsevät ne nyt hyötykäyttöön.

  • 2. Tiukat farkut tekevät sinusta tyylikkään hetkessä

Ylisuurten yläosien pariksi sopii luonnollisesti niiden täydellinen vastakohta – tiukat farkut! Kokeile tätä upeaa yhdistelmää, niin lookkisi ei voi mennä pieleen. Voit yhdistellä eri tyylejä vapaasti, mutta nyrkkisääntönä voi aina pitää tiukan alaosan ja rennomman yläosan yhdistelmää.

  • 3. Hullut kuviot ja värit kruunaavat lookin

Muodissa ei ole hulluja ideoita – oikeastaan voidaan ajatella, että mitä hullumpi idea, sen parempi se on! Muodikkaimmat lookit yhdistelevät värejä rohkeasti. Unohda siis kokomusta, ja kokeile vaikkapa rohkeaa neonpinkkiä tai vihreää mustan kaverina.

  • 4. Kokeile hauskoja sukkia

Tämän kauden kuumin asuste on ehdottomasti hauskat sukat – näiden kanssa saa mennä aivan niin överiksi, kuin vain tahtoo! Sillä ei ole väliä, sopivatko sukat muuhun tyyliin ollenkaan. Itse asiassa, mitä hullummat värit ja kuviot, sen parempi. Suurin osa kaupoista tarjoaakin tällä hetkellä laajaa valikoimaa hauskoja sukkia laidasta laitaan – millaiset sinä aiot ostaa itsellesi ensimmäiseksi?