Kauden huipputrendit naisille – löydätkö sinä uuden suosikkisi?

Naiset ovat tutkitusti monesti kiinnostuneempia muodista kuin miehet – siksi yleensä vaatekauppojenkin osastot naisille ovat huomattavasti suuremmat kuin vastaavat miesten osastot. Vaikka tämä saattaa tuntua epäreilulta, on suuressa valikoimassa eräs selkeä haittapuoli: valinnan vaikeus! Kun valikoimaa on paljon, on kokematon shoppailija usein vaikean paikan edessä – minkä tuotteen tuosta vaatemerestä valitsisi, kun muodista ei ole sitten minkäänlaista kokemusta ja kaikki näyttää omaan silmään aivan yhtä hyvältä? Ei hätää tyttö, muodin ammattilaiset ovat tulleet pelastamaan sinut! Tässä artikkelissa esittelemme muutamia tämän kauden kuumimpia trendejä. Kun olemme rajanneet vaihtoehtosi pienempään määrään, on sinunkin helpompi tehdä hankintoja ja päättää, mitkä tuotteista ovat eniten mieleesi. Shoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Muodin huipputrendit naisille

  • 1. Puhvihihat ovat taas täällä! Mitä enemmän volyymia, sen parempi

Muistatko kasarin ihanimman trendin, ihanan muhkeat puhvihihat? Jokaisen kasariteinin suosikki on nyt tehnyt paluun! Jos siis olet säilyttänyt lempi paitaasi tai mekkoasi vanhempiesi ullakolla kaikki nämä vuodet, nyt on aika ottaa nuoruutesi suosikkituote uusiokäyttöön. Nämä viedään nyt käsistä ja kauppojen hyllyt lainehtivat toinen toistaan upeammista hihoista – eikä turhaan.

  • 2. Boyfriend-farkut ovat trendikkäät ja mukavat

Tämän kauden suosikkifarkut hyväilevät muotoja kuin muotoja ja tuovat esiin naisellisen ohuen vyötärön ja kauniin lantion – ja mikä parasta, nämä kauden suosikkifarkut ovat myös mukavat! Tästä sopivat farkut aivan jokaiselle naiselle – ja samalla terveiset ysäriltä, josta nämä farkut ovat alun perin peräisin!

  • 3. Suuret neuleet lämmittävät kehoa ja mieltä

Mikään ei ole ihanampi talvivaate kuin lämmin ja muhkea neule – ja kaiken lisäksi se on nyt muotia! Yhdistä pitkään neuleeseen vaikkapa kaunis vyö, mustat lämpimät leggingsit ja nilkkurit, ja kauden tyylikkäin syyslook on valmis.

  • 4. Tekoturkistakki on upea ja lämmin asuste

Nykyään eettisyys on pop – eikä se vie yhtään pisteitä muodilta. Moderni fashionista hyödyntää lookissaan ihanan pehmeitä tekoturkiksia, jotka ovatkin tämän talven tyylikkäin vaihtoehto takiksi. Tekoturkiksia saa kaikissa sateenkaaren väreissä ja ilman omantunnon taakkaa – siksi sinunkin kannattaa hankkia sellainen!